• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje

Thema van 2017 is
mobiliteit

Agenda 2017

Een thema met een breed bereik! Het mobile bereik op de Barendonk is niet altijd even goed, dit kun je echter ook zien als een pluspunt oftewel rustpunt in de hectische en wervelende wereld om ons heen. Vind rust, betrokkenheid en authenticiteit op ons landgoed.

Dit jaar bestaan we als recreatief bedrijf 20 jaar; een mooie mijlpaal die we ‘vieren’ d.m.v. een jubileumnummer. Benieuwd wat het is geworden? Vraag ernaar bij de receptie!

Paaszaterdag 15 april 14.00 uur:
Paasmandjes vlechten van wilgentenen, en zondagochtend 16 april paaseieren zoeken met de paashaas.

Op dinsdagen vanaf juni t/m augustus neemt onze gidsgroeter Gert u mee, en vertelt over de mysteries, historie en verhalen van ons landgoed. Aanvang 10.30 uur. Graag van te voren opgeven, start bij minimaal 5 personen

Zondag 21 mei Onsplattelandsrondje;
Start op de Barendonk vanaf 10.30 uur: Er zijn weer leuke activiteiten te doen, met muzikale omlijsting van Ierse live muziek.
(zie hiervoor ook: www.onsplattelandsrondje.nl)

Op 25 en 26 mei tijdens de hemelvaartvakantie wordt er weer een familie toneeluitvoering opgevoerd. Naam; Een schotel op je dak. Aanvang 19.30 beide avonden.

Vrijdag 28 juli:
'De Nachtvlinderbelevenis' o.l.v. Kees Boele. Start 20.30 uur

3de week juli t/m 3de week augustus:
De natuurtent staat er weer en onze IVN-ers Beja en Peter zijn er om u de natuur dichter bij huis te laten beleven. Voor jong en oud zijn er diverse excursies en creatieve workshops. Van 10.30 tot 13.00 uur, behalve op zondag

24 september 3e editie Raamvallei Duomarathon
Start 10.00 uur. Meer informatie: www.raamvalleiduomarathon.nl

12 november Paddenstoelenwandeling
Door IVN de Groene Overlaat start om 10.00 uur

Landgoed de Barendonk
Landgoed de Barendonk