• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje
Hooihotel
U slaapt natuurverbonden en nostalgisch op de hooizolder. U moet wel zelf uw slaapzakken en zo meenemen en het is volstrekt verboden hier te roken.

Waar heb je tegenwoordig de gelegenheid, om op een hooizolder te slapen.

Een bijzondere manier van overnachten, niet alleen origineel maar ook nog goedkoop. U brengt uw eigen slaapzak, kussen en passende nachtkleding mee.

Indien u last heeft van hooiallergie, dan bevelen wij u een nacht in een van onze trekkershutten aan.

Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, die gezamenlijk met de kampeerders gebruikt worden.

Op onze hooizolder staan tafels en banken om aan te zitten. Als het mooi weer kun je ook lekker buiten op een van terrassen plaatsnemen. Er kan gekookt worden in de keuken van het kampeerterrein. Verder zijn er borden, bestek en bekers aanwezig die u gratis mag gebruiken.
Indien u een ontbijt wil kunt u dat van te voren opgeven. U ontvangt dan onze gezellige BarendonkBoks. Een koel drankje of koffie of thee zijn verkrijgbaar in ons Uutblaoshuuske.

Er mogen maximaal 15 personen op de hooizolder overnachten. Indien u met minder personen komt, hou er dan rekening mee dat er eventueel ook andere personen op de hooizolder overnachten.
Indien u expliciet voor uw eigen groep de hooizolder wil gebruiken, berekenen wij de kosten van de ongebruikte slaapplaatsen door.

Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene. Voor kinder-slaapfeestjes is ons hooihotel niet geschikt.

Het Hooihotel is open van 1 mei tot 1 oktober.

Voorwaarden en regels

Een regel die we zeer strikt toepassen is dat er geen vuur op de hooizolder gebruikt mag worden en het verboden is om te roken, u snapt wel waarom!!