• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje

Onze gasten aan het woordGrotehuis barendonk
Geweldig voor onze familie uitstekende locatie. De ontvangst, de hartelijkheid en uitstekende accommodatie. Het was in één woord heel fijn om op het landgoed te zijn.
- Ans, september 2017
Camping Barendonk
Geweldige kampeer en logeerplaats. met zeer vriendelijk ontvangst goede service en accommodatie, hartelijk dank hiervoor.
- Ans Leijs Friederichs, Breda, september 2017
Kamperen op de Barendonk
Een heerlijke kampeerweek hebben wij gehad; samen met onze kinderen en kleinkinderen. Het was een echte ontdekking om op de Landgoed de Barendonk te verblijven , in een schitterende, verrassende omgeving. Alles wordt er met aandacht verzorgt. De kleinkinderen hebben zich zeer goed vermaakt met het knutselen met hergebruikte materialen bij de Natuurtent, de skelters, het kabouterpad en koeienpad. We hebben ook nog gepicknickt, ook al zo’n succes. Landgoed de Barendonk staat in onze Top 3 van Natuurkampeerterreinen. Een puntje was er nog wel; de WiFi is niet optimaal Niet dat we de hele tijd op de apparaten zitten maar gewoon goed bereikbaar zijn vinden we wel belangrijk nu zeker dat er snel een kleinkind geboren gaat worden Heel erg bedankt voor de persoonlijke benadering.
- Familie van Schie, Noordwijkerhout, augustus 2017
Vlaamsche Schuur
De omgeving is super gezellig, je kan er wandelen en naar Nijmegen en Berg en Dal fietsen of met de auto. Ik ging dit jaar met Busjuweel Creatieve Vakanties!!! Ga ook naar Sanadome, heerlijk ontspannen. Wij zaten in de vlaamse schuur.
- Efteling, augustus 2017
Bosjuweel
Fantastisch landgoed met hardwerkende en gastvrije eigenaren! Bedankt voor de mooie Bosjuweel Week en deze heerlijke plek!!!
- Els van der Linden, juli 2017
Natuurkamperen
Great camping in a great environment! It's a pity that WiFi isn't free.
- Raf Coekaerts, juni 2017
kamperen
Landgoed de Barendonk is een schitterende camping, van alle gemakken voorzien. De wc's en douches zijn schoon, er is voor kampeerders een keuken met een gastoestel, een magnetron, 2 vrieskasten, een koelkast, afwasmiddel, theedoeken, echt alles! We zijn zeer gastvrij ontvangen, we kregen hulp bij alles wat we nodig hadden, veel informatie over alles wat in de omgeving te doen was. Voor kinderen is er overigens op de camping zelf aardig wat te doen. De omgeving is prachtig om te wandelen en om te fietsen. Er zijn ook verschillende leuke informatieve wandelingen uitgezet voor jong en oud. Ik ben super enthousiast over deze reisbestemming en vond het jammer dat de korte vakantie voorbij was.
- Lia de Ruiter, juni 2017
Camping en waterspel
Wij vonden het super! Kampeerterrein lag er perfect bij, super leuk voor kinderen, de skelters op luchtbanden en het speelobject met de pomp met echt stromend water! Het was beren koud tijdens ons verblijf, maar we mochten 's avonds gebruik maken van de gezellige domaine zaal. Hier stond een palletkachel en we hebben hier super comfortabel gezeten! Het was een feest om hier te zijn! Dank je Liesbeth en alle medewerkers!
- Joke, april 2017
Domainezaal
Een geweldige plek. Mooie locatie voor ieders portemonnee accomodaties aanwezig. Het bedrijf is erg milieu bewust en heeft de green key . Zowel het hooihotel als de kampeerplekken of de trekkershutten en de overige accomodaties zijn het hele jaar open. In de omgeving is genoeg te doen. Honden zijn aan de lijn gehouden welkom. De omgeving nodigde uit tot wandelen of fietsen die je kunt huren bij de receptie. Voor groepen van 2 tot zeker 40 personen zijn er overnachting mogelijkheden . Kinderen vermaken zich op de skelters. Ook is er een uitgezette kabouter of boerderij wandeling.
- Beja Derkx, januari 2017
Trekkershut plus
Verrassend leuke camping met trekhutten van eenvoudig tot luxe. Omgeving geschikt voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers.
- Jeroen Blanken, januari 2017
Landgoed de Barendonk
Vriendelijk, gastvrij en heerlijk in de natuur. Voor iedereen is er wel iets te beleven. Je kunt wandelen, zwemmen en varen in de Kraayenbergse plassen. Het historische Grave bezoeken of ergens in de omgeving lekker genieten in een restaurantje
- Monique Hefti-Sutman, december 2017