• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje

Onze gasten aan het woordBroodservice
We zijn heel tevreden over ons verblijf in De Barendonk. We vonden het een mooi idee dat er op de hut stond geschreven "Welkom, familie Hautekiet". Dat is heel persoonlijk en sympathiek. De gezinnen die in de comforthutten plus verbleven waren heel tevreden over het huisje. Wij zelf zaten in de panoramahut en het zou beter zijn mochten daar ook vliegramen (horren) in aangebracht worden. We hebben allevier heel slecht geslapen omdat er zoveel muggen waren die niet te vangen waren. Alles is open van in het woongedeelte tot boven tot in het slaapkamertje achter. Voor de rest is dat natuurlijk een heel gezellige hut. Er is in alle hutten veel aanwezig: wc-papier, keukenhanddoek, suiker, zout, peper enz. enz... en dat is erg handig.

Het is een heel verzorgde camping, prachtig domein/terrein. Mijn ouders waren nog nooit eerder op een camping geweest en het is hen reuzegoed bevallen!
- Inge Hautekiet, augustus 2016
Trek-in
Camping calme, très vert et agréable. Superbe activités bricolage nature pour les enfants tous les matins de 10h30 à 12h30 avec 2 animateurs très créatifs. (Rustige camping, heel groen en mooi. Prachtige activiteiten rond natuur de voor kinderen, 's ochtends van 10:30 tot 12:30 met twee zeer creatieve animators.)
- Yann Douze, augustus 2016
paardement
Ontvangst zeer vriendelijk, goede uitleg. Koetshuis zeer goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij hebben hier een geweldige week gehad. Locatie is zeer kindvriendelijk, een echte aanrader dus!!
- Fam. van Kleef-Bolton, augustus 2016
skelters voor kinderen
Wat een toplocatie!!! Zoveel gastvrijheid en ruimte. Bijna 20 jaar zijn wij trouwe gasten. Tot gauw.
- Patricia van den Dungen, juli 2016
mooie omgeving
Geweldige camping met mooie huisjes. De boerderij waar koeien worden gehouden is te bezoeken, erg leuk voor kinderen! Ook een zeer geschikte gelegenheid voor vergaderingen, feesten en andere groeps-activiteiten.
- Arjen Tjallema, juni 2016
Volle maan Landgoed de Barendonk
Met hemelvaart op Landgoed De Barendonk overnacht. Erg genoten had een VIP plaats in de wei heerlijk! Nog 8 grote vleermuizen uit boom zien gaan en met andere WF heerlijk in het uitrusthukske gezeten. Bedankt Liesbeth en Jan voor de gastvrijheid.
- Henk de Leeuw, mei 2016
koetshuis
Wij kregen een hartelijk welkom. De trekkershut comfort was prima in orde. Er was meer aanwezig dan wij gewend zijn bij een trekkershut, zoals wc-papier, afwasspullen etc. Ik heb zelf erg genoten van alle vogelgeluiden en de relaxte sfeer op het terrein. De kinderen hebben ook genoten omdat ze al snel vrienden maakten en op het terrein een beetje konden ronddwalen. Aan te bevelen!!!
- Christien, mei 2016
waterspel kamperen
Fijne camping. Kids vermaken zich prima met de skelters. Erg leuk om bij de koeien te kijken. Lekkere verse broodjes 's ochtends en met het Pinksterweekend gezellig kampvuur met live muziek, erg gezellig.
- Jessica Hazebroek Donze, mei 2016
Trek-in hut
De Vlaamse Schuur is echt een mooie, nette en schone accommodatie. De keuken is echt van heel veel gemakken voorzien en ook de andere ruimtes zijn heel netjes, schoon en goed en gezellig ingericht. Aan alles is gedacht. Boven zijn de nette en ruime slaapkamers. Het enige eventuele 'minpuntje' zijn de lage balken op de gang boven waarvoor je wel echt moet bukken, maar heel erg is het niet en het geeft juist ook de charme aan het huis. In de slaapkamers heb je er overigens geen last van! De mensen van de Barendonk zijn echt heel gastvrij en vriendelijk. Er is altijd iemand om je vragen aan te stellen en we werden ook altijd heel goed geholpen! Het terras en de ruime tuin bij het gebouw geven voldoende ruimte om ook lekker buiten te zijn en we hadden geluk: de appelbomen waren op hun mooist: prachtig in de bloesem! Beste Liesbeth en je team: super bedankt voor de fijne dagen die we hier hebben gehad!
- Fam RvB, mei 2016
trekkershut
Trekkershut voldoet aan de eisen, vriendelijke behulpzaam personeel. Wij komen graag nog eens terug voor de mooie omgeving.
- Diana Bosch, mei 2016
verzorgd terrein
Wij hebben in het paasweekend genoten van de gastvrijheid op de Barendonk in 5 verschillende hutten. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. Vol verbazing waren wij over de geweldige faciliteiten en activiteiten. Koffie, thee en ja zelfs paaseitjes in de hutjes. In een woord GEWELDIG! Deze locatie is een aanrader.
- Ingeborg Van de Pas, maart 2016