• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje

Onze gasten aan het woordTrekkershut
Opnieuw genoten van landgoed, natuur en sfeer. We voelen ons zeer welkom op Barendonk. De stilte, vuurwerkvrij!!, was een verademing.
- Miep & Jan, januari 2016
Trekkershut
Tussen kerst en oud en nieuw 3 dagen verbleven met 2 kinderen. De hut was van alle gemakken voorzien en voldeed prima aan onze verwachtingen. Het oorlogsmuseum in Overloon is een echte aanrader!
- Mathieu van Renssen, januari 2016
Trekkershut Comfort
We waren gisteren niet in de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen. We willen u dank zeggen voor het fijne weekend dat we mede door uw prettige en persoonlijke aandacht op Barendonk mochten beleven. We zeggen het velen na: Barendonk is beslist een aanrader.
- Thelma en Herman Eickhout, december 2015
Spelen
We zijn al verschillende keren een paar dagen achter elkaar in een trekkershut geweest. We vinden het prima. Op de camping is een goede sfeer, kinderen kunnen lekker spelen. De omgeving is mooi en afwisselend, heel fijn om te fietsen.. Liesbeth en haar team zijn er op uit dat je een prettige vakantie hebt. Wij komen graag weer terug.
- Co en Ida Griffioen, september 2015
Receptie
Toen we vandaag aan het begin van de middag vertrokken, was de receptie gesloten. Vandaar dat we langs deze weg laten weten dat het kamperen op de Barendonk ons goed is bevallen. Ook vinden we dat alles, sanitair, kampveldjes, terrein etc. zo goed verzorgd is.
- Kik en Eline de Nooijer, augustus 2015
Trek-In
Tijdens onze fietsvakantie een nachtje in de Trek-In geslapen. Super! Dat welkomsbordje bij de deur, heel leuk! Heel compleet ingericht en gezellig. Een leuke camping met een goede sfeer en mooie omgeving! Leuke natuur-activiteiten-tent naast ons. Hier worden 's avonds nog boekjes voorgelezen aan de kinderen. We hadden achteraf nog wel een nachtje extra willen blijven.
- Linda, augustus 2015
Landgoed de Barendonk
Afgegaan op de vele positieve reacties. Daar geen moment spijt van gehad. Alles klopt daar op de een of andere manier. Er is hier al zoveel positiefs gezegd. Wat moet je daar nu nog aan toevoegen. Okay, iets wat je echt zelf moet ervaren.
- Nico Boerman, augustus 2015
Waterspel camping
Spontaan op zaterdagochtend de tent ingepakt om vrienden op te zoeken die op Barendonk bivakkeerden. Genoten! Fijne keuken met allerlei extra's zoals magnetron, gasfornuis, potten en pannen etc. En vooral met aparte babybadkamer met bad! Keurig schoon sanitair en lekkere broodjes. Kinderen van 5,3 en 1 heerlijk gespeeld in de Waterspeeltuin en met als hoogtepunt de geboorte van een kalfje!
- Fam. Van Amerongen, juli 2015
Kampvuur
Al vele jaren komen we graag naar de Barendonk. Eerst met onze Karsten opblaas tent en nu met onze Kip caravan. Onze hond is ook van harte welkom. Hier komen wij geheel tot rust. Je kunt hier heerlijk wandelen,fietsen shoppen etc. Worden altijd gast vrij ontvangen. Sanitair is altijd blinkend schoon. Zijn enthousiast over de verse broodjes sevice. Voelen ons echt thuis bij Liesbeth en haar team van medewerkers. Kampvuur maken en met elkaar zingen is altijd een groot feest. We komen zeker weer terug.
- Fam Maartens, juni 2015
Koeien
Heerlijke camping. Gastvrij ontvangen door Liesbeth, net sanitair en een gemoedelijke sfeer op de camping. Er werd een leuke activiteit georganiseerd waarbij de kinderen meer leerden over de koeien. De omgeving is geweldig; natuur en rust. Wij komen zeker nog een keertje terug!
- Nicky van den Heuvel, mei 2015
Natuur
Een heel fijne en groene camping. Gastvrije ontvangst, goede service! Mooie omgeving voor fietsen en wandelen. Geen verplichtingen, wel leuke activiteiten als een kampvuur met verhalenverteller met koffie erbij. Skelters waarop alle leeftijden lekker rondrijden. Zeker een aanrader.
- J. Geuze, mei 2015
Camping / Natuurkampeerterrein
Wij hebben in de meivakantie 3 nachten gekampeerd. De eerste nacht hadden onze kinderen het erg koud en Liesbeth kwam met dekbedden aanzetten, wat een service! Verder genoten van het kampvuur en het spannende verhaal en het toneelstuk dat opgevoerd werd. De kinderen hebben zich uitermate goed vermaakt met de skelters en de andere kinderen op de camping. Een hele leuke plek om te verblijven!
- Lotte Spruit, mei 2015
Trekkershutten
Sinds een paar jaar verblijven we graag voor een weekend in een trekkershut op landgoed Barendonk. Voldoende ingericht, back to basic en in de natuur! Reservatie en communicatie verloopt goed, via mail.
- Mark, april 2015