• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje

Onze gasten aan het woordTrekkershut
Sinds jaar en dag is de Barendonk een fijne plek voor ons om mooie weekenden in de blokhutten door de brengen. Comfortabele blokhutten waarin het in elk jaargetijde goed toeven is.
- Petra Verhage, april 2015
Broodservice
We zijn met Pasen geweest: Heerlijk fietsen, goede tips in de klapper die je bij aankomst mee krijgt. Prima plekken, we hoefden niet de plek van de reservering aan te houden, maar mochten gewoon kiezen. Sanitair netjes... en wat handig is, er is een keuken met apparatuur waar je gebruik van kunt maken, voor het geval dat.... dus ik kon alsnog voor Pasen eitjes koken! Broodservice ook prettig. Kortom: genoten!
- Bianca, april 2015
Volle maan Landgoed de Barendonk
Afgelopen dagen hebben mijn man en ik kunnen genieten van de gastvrijheid van De Barendonk. We zaten in trekkershut 1, Ree. Hoewel je nog wel even bij mijn man bent langsgeweest op de avond van onze aankomst, hebben wij elkaar niet meer gesproken, anders dan een vriendelijke „Goedemorgen!” toen je me op de fiets voorbijkwam op de oprijlaan en ik de honden ging uitlaten. Ik wilde je graag nog even laten weten, dat jullie allemaal in het groene shirt ongelooflijk vriendelijk waren en het ons zo goed als mogelijk naar de zin hebben willen maken. Ook zijn de voorzieningen goed en de kleine dingen zoals vrij douchen, kaarten in bruikleen, het geweldige uutbloashuuske, de vrije wi-fi (die het totaal niet doet ;-) ), het aanwezige toiletpapier en weet ik t al niet meer voor kampeerdervriendelijke gebaren maakten het een zeer goed verblijf. Dat jullie ook nog eens de moeite namen om zulk lekker weer te regelen voor ons, was natuurlijk ook top ;-)

Tijdens een avondwandeling heb ik nog wat plaatselijk wild gespot, zoals zeven reeën en drie dassen in twee uur tijd en daarbij dankbaar gebruik gemaakt van de volle maan. Onder diezelfde maan lag De Barendonk mooi te wezen, dus bijgevoegd een plaatje daarvan.
- Francis en Roger Walk
koetshuis
Wij verbleven het weekend van 21-22-23 maar met 12 vrouwen (overgroot oma, moeders/tantes, dochters/nichten) in het huisje. Misschien iets te klein voor z'n grote groep vrouwen. Maar zeker wel te doen! Wij hebben het erg naar ons zin gehad in zowel het huisje als de omgeving. Zeer vriendelijk ontvangen en een goed onderhouden huisje! Wij komen hier zeker nog een keer terug.
Groetjes, overgroot oma Nel, mama Truus, dochter Joyce, mama Joke, dochter Chantal, dochter Kim, mama Mary, dochter Lindsay, dochter Jessie, dochter Shelly, mama Wil en dochter Danielle.
- Lindsay
paardement
Véél te kort! Véél te leuk! Véél te gezellig !
Wat vinden we het jammer dat het weer voorbij is! Maarrrr, we komen zeker en vast terug! Voor nu héél hartelijk dank. Voor de (nabije) toekomst veel ondernemersdrift gewenst om dit enorme leuke etablissement voor te zetten. Wij gaan nu de flow in en zullen hopelijk nog een paar dagen nagenieten! Bedankt en tot ziens!
- Disiré en Stef
Lion, Eline en Martijn
Trek-in hut
Ik verblijf vanwege mijn werk op het landgoed de Barendonk. Ik overnacht 2 a 3 nachten per week en het bevalt uitstekend. Ik kan iedereen deze plek aanraden voor zowel recreatie als functionele doeleinden. Ze zijn van alle markten thuis voor zowel feesten en partijen als vergaderingen of teambuilding dagjes, voor de individueel of groepen, ze doen het allemaal. Een echte aanrader. Thumbs up voor de Barendonk.
- Richard
mooie omgeving
Ik wil je even laten weten dat we een erg gezellig weekend achter de rug hebben. Jullie accommodatie viel goed in de smaak. Alles was aanwezig. We hebben genoten van de mooie omgeving, met schitterend weer zondagochtend. De workshops tai chi en djembe waren een succes, Grave een leuk stadje om doorheen te wandelen. De Gouden Leeuw was heerlijk om te lunchen, kortom het weekend was een groot succes. Helaas zijn en twee wijnglazen en een ovenschaal (glas) gesneuveld.  Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid.
- Ine Kuijpers
Trek-in
Wij logeerden in de Trek In!! Heel erg bijzonder en ontzettend goed ingericht! Sfeer is erg goed, veel kinderen spelen er urenlang met zeer eenvoudige middelen... Het landgoed is een echte aanrader, de omgeving moet je ervaren... Heel blij dat we dit plekje kennen. Wij komen net terug van een kleine week kamperen op het tentenveld van deze camping. De plaatsen zijn lekker ruim, je staat niet hutjemutje op elkaar.

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De ontvangst was echt heel hartelijk en warm. Het sanitair was ook schoon genoeg, maar zou soms als het druk is wel een extra doekje kunnen gebruiken. Maar niks ergs.

Onze kinderen hadden ruimte en mogelijkheden genoeg om rond te struinen. Vuurtje maken, skelteren, spelen in de zand/waterplaats, het was allemaal leuk. Ook het ponyritje vonden mijn kinderen erg leuk.

Er is ook de mogelijkheid om op de melkboerderij van de eigenaren te kijken. Wij hebben dit niet meer gedaan overigens, maar het behoort tot de opties. Dit is zeker een camping waar we wellicht nog eens terug zullen komen.
verzorgd terrein
We vinden Landgoed De Barendonk een prachtig, verzorgd terrein, één van de mooiste terreinen die we kennen. Er is veel informatie beschikbaar over het landgoed en de omgeving, o.a. in uitgebreide informatiemappen die alle gasten ontvangen, We verbleven in de nieuwe Trek-in, een luxe trekkershut; prachtig design en uitstekend sanitair. We werden helemaal vrolijk van de kleuren en het licht toen we binnenstapten. Een aanrader! Minpuntje van de trek-in is dat er alleen 2-persoonsbedden zijn, waardoor wij hem minder geschikt vinden voor meer dan drie 'losse' gasten.
- Elly van Ziel
waterspel kamperen
Verzorgd en gastvrij, dat is de Barendonk op en top. De beste douches en een heel fijne afwas-diepvries-wasmachine-voorziening... Het is echt een plezier om hier te kamperen, zowel zonder als met kind. De zandbak met waterpomp is een succes, en het rondje op de pony natuurlijk ook. Inspirerende activiteiten voor de kinderen! Jammer dat het zwemwater verder weg is dan de beloofde 1 km, wel echt even fietsen dus. Ontbijt op bestelling en lekkere groenteoogst die je elke dag kunt kopen; super! Al met al zeker voor herhaling vatbaar.
- Nelleke Bos
trekkershut
Tijdens onze fietsvakantie 2 heerlijke overnachtingen gehad in een trekkershut op het gastvrije De Barendonk. Mooi gelegen op een veldje in het groen. Schoon sanitair in de hoeve. Onze kinderen (7 en 5) hebben heerlijk gespeeld op de diverse speelveldjes/toestellen. Met het zomerse weer lekker gezwommen in de Kuilen. We komen een keer terug.
skelters voor kinderen
We waren met vijf gezinnen, in totaal 11 volwassenen en 13 kinderen. Het was een heerlijk weekend. Vooral de gastvrijheid op de boerderij was top. Erg leuk om een kijkje van zo dicht bij te mogen nemen bij alle dieren. Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt met de dieren, de skelters, de speeltoestellen en ruime keusaanbordspelletjes. Er zat een heel professionele keuken in en ook fijn dat er ruim voldoende servies en theedoeken waren.