• FaceBook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • het Verrassende Platteland van Cuijk
  • VVV
  • LandvanCuijk
  • Ons Plattelands Rondje
Tipi

Luxe overnachten in een tipi op Landgoed de Barendonk

“Kamperen was nog nooit zo leuk en comfortabel”

Het échte campinggevoel, maar ook slapen in een écht bed en je eigen sanitair? Boek dan één van onze tipitenten. Deze zijn volledig en sfeervol ingericht voor 4 personen. Jullie vakantie wordt een unieke belevenis. Glamping op de Barendonk.

Zó compleet is de tipitent:

“Verrassend ruim en luxe.” Zo kun je de tipi wel omschrijven. Op de houten vloer is een volledig ingerichte keuken geplaatst met een koelkast en een gasfornuis met twee pitten. Natuurlijk voorzien van potten, pannen, een fluitketel, servies en bestek. Alle benodigdheden voor een eerste kopje koffie of thee liggen al klaar.

In het slaapgedeelte staan twee stapelbedden tegen elkaar aan. We kunnen daar een extra bed bij plaatsen tegen een meerprijs van €15,-. Er ligt voor iedereen een eenpersoons dekbed en een kussen klaar. Bedlinnen neemt u zelf mee, of huurt u bij ons voor €7,50 per set.

Daarnaast is er een gezellig zitje, zodat jullie fijn binnen kunnen zitten. Sfeervol aangekleed en met een spelletjeskist voor het hele gezin. Vermaak voor iedereen! Intussen ligt uw telefoon gewoon aan de oplader, want in de tipitent is zelfs beperkt elektriciteit aanwezig.

Buiten staat een picknicktafel en vlakbij de tipi bevindt zich een kampvuurplaats en het privé sanitair met een douche, wastafel en toilet.

Tipi binnenkant keuken tafel zitje
Tipi bed

Landgoed de Barendonk is de ideale uitvalsbasis voor een gezinsvakantie

Op het natuurkampeerterrein hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Ze zijn welkom in de natuurtent, waar tijdens de zomervakantie iedere dag een andere activiteit wordt aangeboden door vrijwilligers van het IVN. Er zijn skelters, een ontdekkist, een waterspeeltuin en een familieschommel waar de kinderen heerlijk mee kunnen spelen.

Samen kunnen jullie het kabouterpad of het koeienpad lopen. Voor de iets oudere kinderen is er een spannende gps-tocht. Uitgewerkte fiets- en wandelroutes zijn gratis te verkrijgen bij de receptie. En hebben jullie al eens een ritje met een huifkar gemaakt?

Meer tips en ideeën voor leuke uitjes hebben wij verzameld op deze pagina:

activiteiten voor kinderen

Tipi's Barendonk'
Tipi zitje
Tipi buitenzitje